Vastgoed_deKempen

WELKOM

BIJ VASTGOEDSOCIËTEIT
DE KEMPEN!

Het netwerk voor vastgoedprofessionals werkzaam in de Kempen, Noord-Brabant


NIEUWSGIERIG?

MAAK UW INTERESSE KENBAAR

DE LEDEN VAN VASTGOEDSOCIËTEIT DE KEMPEN


Cor van Beers


Cor_van_Beers_leden_Vastgoedsocieteit_De_Kempen

Ik richt mij voornamelijk op de (her) ontwikkeling van maatschappelijk en zorgvastgoed en wonen.
Daarnaast verricht ik interim opdrachten voor vastgoed, huisvesting en facilitaire organisaties.
Naast mijn ervaring als zelfstandige heb ik als vastgoed en facilitair manager gewerkt in meerdere zorgorganisaties, de vervoersector, recreatiesector en een woningcorporatie.


VB2 Vastgoed
Postbus 45
5688 ZG Oirschot
06 - 2224 5329
info@vb2vastgoed.nl
www.vb2vastgoed.nl/


Emile van Niekerk


Emile_van_Niekerk_leden_Vastgoedsocieteit_De_Kempen

Als professioneel en onafhankelijk bouwkundige behartig ik het belang van de klant en de integrale kwaliteit van zijn project. Met onze expertise op het gebied van kosten en opbrengsten in combinatie met de expertise van duurzaam bouwen zorgen wij ervoor dat uw project op het gewenste niveau wordt opgeleverd.


Bouwadviesbureau van Niekerk
Sweerts de Landasstraat 43
5688 KM Oirschot
0499-840503
info@niekerk.eu
www.niekerk.eu


Frank van LaarhovenFrank van Laarhoven
Van Laarhoven Projectmanagement & Calculatie
Knoopakker 11

5688 PX Oirschot

06-4621 1555
frank@vanlaarhovenpmc.nl
www.vanlaarhoven.pmc


Hans van Steensel


Hans_van_Steensel_leden_Vastgoedsocieteit_De_Kempen

Met tientallen jaren ervaring in managementfuncties in publieke en private sector en een track record van geraliseerde projecten. Proces- en projectmanagement ten behoeve van bedrijven voor o.a. bedrijfsverplaatsingen, plan -en projectontwikkeling. Koersbepaling op basis van integraal en pro-actief denken, plannen, en rekenen waarborgt grip op het proces.


Van Steensel Consultants BV
Leemskuilen 24
5531NL Bladel
06 5395 2538
info@vansteenselconsultants.nl
www.vansteenselconsultants.nl


Hub Verbeeten


Hub_Verbeeten_leden_Vastgoedsocieteit_De_Kempen

Ondernemende ondernemer in de bouw en ontwikkelingssector. Staat voor realisatie en herontwikkeling van gebouwen en locaties. Verzorgt de realisatie van ideeën en plannen van het allereerste begin tot aan de oplevering (van zand tot klant). Werkt zowel in aanneming als in risicodragend bouwmanagement. Heeft ruime ervaring in het ontwikkelen en herbestemmen van bedrijfsgebouwen, locaties  en logistieke automatisering. Werkt voor zowel de nationale als internationale markt.


Krikke en Van der Hulst
Orchideeenlaan 47
3930 Belgie Hamont-Achel
040 737 0276
hverbeeten@krikkeenvanderhulst.nl
www.krikkeenvanderhulst.nl


John Trommelen


John_Trommelen_leden_Vastgoedsocieteit_De_Kempen

Als partner bij CIER Architecten richt ik me op het verwerven van nieuwe projecten in de Woning- en Utiliteitsbouw, mijn kennis op het gebied van planontwikkeling komt daarbij goed van pas. Mijn netwerk in de vastgoedmarkt zet ik in om partijen te verbinden. Samen met mijn collega’s hanteren wij een no-nonsense werkwijze waarbij wij telkens die vier pijlers van ons bureau toepassen; Creatief Innovatief Eigentijds Realistisch.

Cier Architecten
Bolkensteeg 25 25
5103 AA Dongen
(0162) 37 22 20
john@cierarchitecten.nl
www.cierarchitecten.nl


Manfred Olgemoller, voorzitter


Manfred_Olgemoller_leden_Vastgoedsocieteit_De_Kempen

Geboren en getogen in Duitsland en aldaar ook HBO bouwkunde gestudeerd. Daarna gaan wonen in Nederland en aldaar gaan werken bij een architectenbureau, een aannemer, een adviesbureau, een gemeente, bij het Ministerie van Economische Zaken en Philips International, altijd op het gebied van bouw en vastgoed. In mijn vrijetijd de opleidingen HTI Bouwkunde gevolgd in Amsterdam daarna Facility Management in Bussum.

Als bouwkundig adviseur gestart op 1 januari 2000 met mijn eigen bedrijf,  IFPM Adviesbureau, en binnen een paar jaar uitgebreid door het aannemen van divers personeel. IFPM heeft nieuwbouw- en verbouwprojecten gerealiseerd voor onder andere het Afrika Museum, Waterschap Peel en Maasvallei, diverse gemeenten en ook voor Metro & Tram Amsterdam, FloraHolland, Gezondheidscentrum America, Albert Heijn en De Alliantie.

IFPM Adviesbureau
Het Groen 59
5511 AD Knegsel
040 368 54 63
info@ifpm.nl
www.ifpm.nl


Martijn van Gessel


Martijn_van_Gessel_leden_Vastgoedsocieteit_De_Kempen

Planologisch projectmanager die in opdracht van gemeenten en particulieren de weg zoekt en vindt binnen de Ruimtelijke Ordening. Beschikt over een groot netwerk binnen lokale - en de provinciale overheid. Maakt ruimtelijke onderbouwingen en bestemmingsplannen en verzorgt het gehele projectmanagement die daarbij noodzakelijk is.


Van Gessel Advies
Koornstraat 5
5341BP Oss
06 5588 2217
mvgessel@vangessel-advies.nl
www.vangessel-advies.nl


Pauline Wedemeijer, sekretaris/penningmeester


Pauline_Wedemeijer_leden_Vastgoedsocieteit_De_Kempen

Samen met Stijn Marks ben ik eigenaar van Wedemeijer Marks notarissen. Het totale team bestaat uit 14 personen. Ons heeft kantoor meer een stadspraktijk dan een dorpspraktijk door de regionale functie die zich verdiept in en met Eindhoven. Het kantoor is actief voor (plaatselijke) particulieren en MKB-ondernemers. Wedemeijer Marks notarissen is aangesloten bij Netwerk Notarissen. Netwerk Notarissen is het grootste samenwerkingsverband van notarissen in Nederland van circa 150 gezamenlijk opgerichte notariskantoren met bijna 600 juristen. Zij studeren samen en onderzoeken ook nieuwe juridische mogelijkheden. Wat kun je van ons verwachten: vertrouwd juridisch werk, begeleidende taal, meedenken met vragen en problemen die op je pad komen, efficiënt en klantgericht werken.

Wedemeijer Marks Notarissen
Notel 1A
5531NB Oirshot
0499 571 214
p.wedemeijer@wmnotarissen.nl
www.wmnotarissen.nl


Rien Jonkers


RienJonkers_leden_Vastgoedsocieteit_De_Kempen

Adviseur in omgevingsrecht die kleine en grotere bedrijven en ontwikkelaars adviseert en ondersteunt bij ruimtelijke ontwikkelingen en vergunningtrajecten, vooral vanuit de juridische invalshoek. Vanwege de werkervaring ook in gemeentelijke organisaties kennen wij het denken en doen van die gemeenten. Dat kan helpen om voor een project de juiste insteek te kiezen met de grootste kansen op succes.  


Jonkers Advies
Weldsehei
45508 WR Veldhoven
040 255 4877
m.jonkers@jonkersadvies.nl
www.jonkersadvies.nl


Rob Beks


Rob_Beks_leden_Vastgoedsocieteit_De_Kempen

Rob Beks is naast advocaat ook zelf ondernemer. Dat praat een stuk gemakkelijker. In 1989 afgestudeerd op bestuurdersaansprakelijkheid, maar in 1987 al begonnen met een klein juridisch adviesbureau. Belangrijke accenten in de praktijk liggen op het gebied van automatisering en de bouw vanwege affiniteit met techniek.

Beks Advocaten
Kerkstraat 76
5621 CS Vught
073 656 11 16
r.beks@beksadvocaten.nl
www.beksadvocaten.nl


Wilbert Renders


Wilbert_Renders_leden_Vastgoedsocieteit_De_Kempen

Management – advies – Ontwikkeling: Renders Vastgoed met ruim dertig jaar ervaring in het vastgoed is actief op het gebied van: Vastgoed advies – Haalbaarheidsstudies – Gebiedsontwikkeling – Grondexploitaties – Opstalexploitaties – Projectontwikkeling - Project- en bouwmanagement – Bouwbegeleiding. Opdrachtgevers zijn gemeentes, projectontwikkelaars, aannemers, zorginstellingen, woningbouwcorporaties, grondeigenaren, beleggers en particulieren.

Renders Vastgoed
Braambos 13
5563 AB Westerhoven
040 204 6453
info@rendersvastgoed.nl
www.rendersvastgoed.nl


André van de Ven


Andre_van_de_Ven_leden_Vastgoedsocieteit_De_Kempen

Na een aantal jaren gewerkt te hebben bij architectenbureau’s als Louis de Kok, Ad Smeulders, Jo Coenen en Bedaux de Brouwer ben ik zelfstandig begonnen. Dat is inmiddels al weer ruim 20 jaar geleden en feitelijk was ik tijdens mijn studie al voor velen werkzaam.
Onze specialisatie zit niet in een bepaalde doelgroep maar vooral in de manier van aanpak waarbij we in een goede interactie met alle belanghebbenden het ontwerp van onderaf opbouwen. Wanneer we een plan van het prille begin, ontwerp, uitwerking, oplevering maar ook directievoering en toezicht mogen doen voel ik me als een spin in zijn web. Ook ondersteunen we vaak bij  haalbaarheidsstudies. Of het nu gaat om een kleine verbouwing, verzorgingshuis of school we zijn van vele markten thuis.


Andre van de Ven Architecten BNA
Rijkesluistraat 58
Oirschot
0499 550 838
andre@vandevenarchitecten.nl
www.vandevenarchitecten.nl